h

Braderie/Markten

10 augustus 2016

SP Tholen aanwezig op braderie Tholen voor één Nationaal ZorgFonds

Na een succesvolle aanwezigheid op de braderie van Sint Annaland op 13 augustus zal één Nationaal ZorgFonds ook te vinden zijn op de braderie van Tholen op 26 en 27 augustus.

Kom en steun deze actie!!

 

 

Lees verder
10 augustus 2016

SP Tholen ook voor één Nationaal ZorgFonds

Op naar één Nationaal ZorgFonds. Deze campagne wordt van harte ondersteund door de SP.

Ook door SP Tholen en daarom zijn zij op zaterdag 13 augustus aanwezig zijn op de braderie van Sint Annaland om u alles te vertellen over deze campagne.

U bent van harte welkom bij de kraam van één Nationaal ZorgFonds.

Graag tot ziens op de braderie van Sint Annaland.

Lees verder
31 augustus 2015

SP present op braderie Tholen

 - Het is langzamerhand een traditie, dat de SP-caravan tussen de kraampjes van de Thoolse braderie staat en dus waren we ook zaterdag van de partij. Onze (landelijke) actie 'Er is genoeg voor iedereen' leverde volop goede gesprekken en soms ook pittige debatten op. We hebben weinig mensen aangetroffen die niet vonden dat de welvaart op dit moment eerlijk verdeeld is in ons land. Hopelijk trekken steeds meer mensen daar de conclusie uit dat ze ons bij de eerstvolgende verkiezing steunen zodat we meer druk kunnen zetten in het parlement om de koek eerlijker te verdelen.

Lees verder
1 september 2014

Weer veel Thoolse protestkaarten tegen sluiting verzorgingshuizen

- Ondanks het slechte weer op de tweede dag van de braderie in Tholen-stad, is onze actie om zoveel mogelijk mensen een protestkaart te laten tekenen tegen het plan van het kabinet om 800 van de 1300 verzorgingshuizen in ons land te sluiten, opnieuw een succes geworden. Zo'n negentig procent van de mensen die we om een handtekening vroegen, zetten die ook grif omdat ze het met ons eens zijn dat het een schandalig plan is om onze bejaarden zo in de kou te laten staan.

Lees verder
1 september 2013

Tweeduizend steunbetuigingen thuiszorgactie op braderie Tholen

impressiefilm gemaakt door Martijn Paape
.- Was onze actie voor het behoud van de thuiszorg tijdens de braderie van Sint Annaland, twee weken geleden al een groot succes, die van vrijdag en zaterdag op de Thoolse braderie leverde een nog veel grotere steun op.

Lees verder
11 augustus 2013

Thuiszorgactie groot succes op braderie Sint Annaland

.- De actie die de Thoolse SP zaterdag op de braderie van Sint Annaland voerde tegen de dreigende bezuinigingen op de thuiszorg is een groot succes geworden. Uit de reacties van het publiek bleek dat een grote meerderheid de plannen van het kabinet om 40% te gaan bezuinigen a-sociaal vindt.

Honderden mensen waren grif bereid om hun naam of handtekening te plaatsen op de gele vaatdoekjes en omstreeks 2 uur 's middags waren al onze actiepakketjes al op. Toch bleven mensen tekenen en zo raakten de waslijnen die in de kraam waren gespannen stampvol met 'protest vaatdoekjes'. Aan het eind van de middag bleek dat er ruim 850 mensen met ons protest hadden aangetekend.

Lees verder
27 augustus 2012

Positieve reacties op Thoolse braderie


.- 'We stemmen op Emile hoor!' Die reactie hebben we heel veel gehoord, zaterdag op de braderie in Tholen, de derde deze zomer waar de SP-Tholen present was.
Ondanks de paar regenbuitjes was het voor ons een geslaagde braderie omdat we zoveel positieve reacties kregen van het publiek.
Natuurlijk vonden de schuursponsjes (mét boodschap), de tomaatjes, de ballonnen en niet te vergeten het nieuwe kinderboek 'Ellie en Nellie willen winnen', dat Rindert Kromhout speciaal voor de SP-campagne schreef, gretig aftrek.
Maar ook was er volop belangstelling voor de folders en brochures, waarin kort en simpel de belangrijkste thema's van de SP voor de komende verkiezingen staan opgeschreven.

Lees verder
6 augustus 2012

SP presenteert zich op zonnige en drukke braderie in Smerdiek

4 augustus 2012.- Het was zonnig, druk en vol op de braderie van Sint Maartensdijk, zaterdag. vanzelfsprekend was ook de SP-Tholen er present met de eigen caravan.

Bij de entree van het dorp vanaf de provinciale weg zagen bezoekers al meteen onze levensgrote 'Emile' naast de caravan staan. Wie wilde, kon samen met 'de toekomstige minister-president' op de foto en hoewel sommigen dat kennelijk maar een brug te ver vonden, maakten anderen er graag gebruik van.
Iedereen die met Emile op de foto is gegaan, kan zijn of haar foto terug vinden (zie in de linker kolom). Hij is daar gratis te bestellen, een mailtje is voldoende.

Lees verder
15 juli 2012

SP op de braderie Stavenisse.

.-Zaterdag stond de SP Tholen op de braderie van Stavenisse. Helaas waren de weergoden niet in een goede bui en trakteerden Stavenisse op veel regen.

Door dit minder goede weer was het niet zo’n beste goede ochtend voor de ochtendploeg bestaande uit Theo, Arie en zijn zoon, en zijn er maar weinig gesprekken geweest. Nadat de middagploeg, bestaande uit Piet, Jan en Roland ( en nog een uurtje versterkt door Maddie), net na de middag aankwam werd het een beetje droger en kon de stand-inn van Emile Roemer uit de caravan gehaald worden en buiten neergezet worden.

Lees verder
12 juli 2012

Op de foto met Emile

.- De afdeling Tholen van de SP start zaterdag de campagne voor de verkiezingen van 12 september tijdens de braderie in Stavenisse. We staan daar met onze caravan en hebben bij deze gelegenheid een levensgrote "Emile Roemer" bij ons, waar iedereen die het leuk vindt mee op de foto kan. Wij maken de foto en zorgen er voor dat u hem daarna via deze website gratis bij ons kunt bestellen.
Een deel van ons campagneteam liet zich gisteren bij het Holland Huis in Scherpenisse al rond onze "Emile" op de foto zetten.

© R.van Tilborg

Lees verder

Pagina's

U bent hier