h

Hulpdienst

 

13 september 2015

SP stimuleert gemeente tot voorlichtingsbijeenkomst Wmo

- Half november van verleden jaar is er binnen de SP-Tholen  een werkgroep gevormd om de aankomende veranderingen in de zorg kritisch te volgen. Op 8 januari hebben we het 'meldpunt zorg' gelanceerd. Via het telefoonnummer 06 19544771 van het meldpunt konden mensen hun zorgen en vragen over hun zorg bij ons kwijt. De eerste weken hebben we de nodige telefoontjes gehad. Aangezien we veel dezelfde vragen kregen, hebben we hierop een afspraak gemaakt met wethouder Harmsen, om duidelijk te maken welke vragen bij ons binnen kwamen, en om suggesties te doen of de gemeente bepaalde problemen niet beter aan kon pakken.

Lees verder
1 juni 2015

SP Tholen start Hulpdienst

Sinds 2007 is de Socialistische Partij actief in de gemeente Tholen. Inmiddels is de SP een begrip in de gemeente en niet meer weg te denken uit het politieke landschap. Veel mensen weten de SP te vinden: per e-mail, telefoon en natuurlijk persoonlijk. Er komen steeds meer vragen binnen van mensen. Ook geven mensen signalen van misstanden af. Om deze vragen en misstanden goed in kaart te kunnen brengen en te behandelen heeft SP Tholen besloten een officiële SP-Hulpdienst in het leven te roepen.

Lees verder
8 januari 2015

SP start meldpunt thuiszorg.

De SP-afdeling Tholen begint het nieuwe jaar met een meldpunt waar mensen met ervaringen en klachten over de bezuinigen in de thuiszorg  terecht kunnen. Vanaf 1 januari zijn er een aantal taken die bij het Rijk ondergebracht waren over de ‘schutting’ gegooid en bij de gemeenten terecht gekomen. Zo ook de thuiszorg. Heel veel mensen wisten totaal nog niet waar ze aan toe zouden zijn vanaf 1 januari 2015. Net zo min als vele thuiszorgmedewerkers.

Lees verder

U bent hier