h

Algemene leden vergadering

20 oktober 2017

Algemene leden vergadering

Foto: SP
Woensdag 18 oktober hebben we onder redelijke belangstelling de algemene ledenvergadering gehouden. We zijn begonnen met een energizer, petje op petje af. Uiteindelijk, na vele vragen, bleef als winnaar over Els Schrauwen. Zij kreeg door Kees Slager een leuke attentie uitgereikt. Aansluitend hebben de fractie leden de huidige raadsperiode geevalueerd. 
Het concept verkiezingsprogramma kwam na de pauze aan de orde. Mede dankzij ieders inbreng hebben we een weloverwogen programma kunnen samenstellen en hiermee zullen we de komende verkiezingen ingaan. Daarna hebben we de kandidatenlijst vastgesteld. Ieder kon zijn of haar voorkeuren aangeven. Waar nodig is gestemd om tot een oplossing te komen. Al met al een heel positieve avond, hoewel de opkomst altijd beter had gekund. Maar ja, je moet wat te wensen overhouden.

 

 
 

Reactie toevoegen

U bent hier