h

Kloppen Oud-Vossemeer

12 november 2017

Kloppen Oud-Vossemeer

Foto: SP

Kloppen Oud-Vossemeer

Zaterdag 11 november zijn  we in slecht weer huis aan huis gegaan in Oud-Vossemeer. De vraagstelling betrof vooral het huisvuil, onkruidbestrijding en de wijkagenten. Ook hebben we gevraagd naar het woongenot. Tot onze verbazing waren er weinig klachten over het nieuwe inzamel schema van het restafval. In de zomer kregen we in andere kernen heel andere reacties. Onkruid was voor alle ondervraagden “een doorn in het oog”. Mensen houden wel het gedeelte van de stoep voor hun eigen huis schoon maar vonden dat de nieuwe wijze van onkruidbestrijding in de openbare ruimte in hoge mate onvoldoende was. Onze vragen over de wijkagent werden met veel verbazing aangehoord. Wijkagent? Hebben wij die dan en wie is dit dan wel? Het woongenot werd over het algemeen gewaardeerd met een 8 of hoger!! Door het slechte weer zijn we iets vroeger dan normaal gestopt.

Reactie toevoegen

U bent hier