h

Motie voor steun aan de anti Doel lobby

17 maart 2018

Motie voor steun aan de anti Doel lobby

Een motie van de SP, gesteund door PvdA en VVD, om een bedragje (1250 euro) uit te trekken voor een lobby om de veiligheid rondom onder andere de kerncentrale in Doel kritisch te bekijken en op verbeteringen aan te sturen is met een nipte meerderheid van 11-10 verworpen. Partijen die hun mond vol hebben over opkomen voor eigen inwoners waren niet bereid om 5 cent (!!!!!) per inwoner uit te geven en zo te laten zien dat het niet alleen loze woorden zijn die worden gesproken en geschreven konden ons niet steunen. De vreemdste opmerking was wel dat "de SP een protest partij is en dat de overheid geen protesten moet steunen".......... Nee zeg, we moeten alles maar voor zoete koek slikken, mooie praatjes houden en vooral niet eens je nek uitsteken.
Een gemiste kans.
Daarom, stem lijst twee, doe mee !!

Reactie toevoegen

U bent hier