h

SP Tholen doet mee!

7 februari 2018

SP Tholen doet mee!

Foto: Jan van Tilborg

Het is nu officieel. SP Tholen doet 21 maart weer mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Tholen.

Maandag 5 februari moesten de papieren ingeleverd worden. Als dit niet het geval was geweest mocht je als politieke partij niet meedoen de komende gemeenteraadsverkiezingen. Daar is de Kieswet heel duidelijk en streng in.

Lijstrekker voor de Thoolse socialisten Theo Korevaar: "het was weer een hele klus om alles perfect en op tijd bij elkaar te krijgen maar het is ons gewoon weer gelukt, en op tijd! Normaal is de Thoolse SP al vaak op en in de straten te vinden. Maar nu gaan we de komende weken een tandje extra erbij zetten om nog meer mensen te overtuigen dat het de hoogste tijd wordt voor echte veranderingen in de Thoolse politiek."

Om dit voor elkaar te krijgen gaan ze zoveel mogelijk kernen bezoeken en zal de website aangepast worden aan en voor de campagne. SP Tholen is ook te vinden op Twitter, Facebook én zelfs op Instagram. Dus je hoeft weinig tot geen informatie te missen. Mocht iemand vragen hebben zijn wij natuurlijk altijd bereikbaar bij eerder genoemde sociale media maar ook gewoon telefonisch en/of per e-mail. 

Reacties

Een fijd geleden heeft de gemeente een algemene brief gestuurd over het onderhoud stoep dat het onze taak is het gedeelte voor het huis straatkant .Bij mijn situatie is het zo dat in de Frank v.Borselen str. huizen onbewoond zij naast mij woond dus niemand .heeft de gemeent tholen te weinig geld of wild het geld uitsparen .

Beste heer Scheefhals,

Dank voor uw reactie. 

Het zelf bijhouden van de ‘stoepjes’ wordt door de gemeente gebracht als zijnde ‘eigen verantwoordelijkheid’ (de zogenaamde participatiemaatschappij) nemen van de inwoners. In dit geval is het simpel gezegd; het is gewoon een ordinaire bezuiniging en een kwestie van politieke keuzes maken. Daarom wordt het hoogtijd voor echte sociale veranderingen. En daar kunt u bij helpen door op 21 maart SP te stemmen.

Reactie toevoegen

U bent hier