h

Nieuws van de afdeling

2 februari 2024

Extra Treinverbinding Zeeland

Onze voorzitter Corrie van der Horst heeft, samen met Max Broersen van de SP Schouwen-Duiveland, een schriftelijk verzoek ingediend bij de Provincie Zeeland om een extra treinverbinding mogelijk te maken. Deze nieuwe verbinding zou van Vlissingen via Middelburg moeten lopen, over de Zeelandbrug en door Schouwen-Duiveland, om uiteindelijk richting Zuid-Holland te gaan. Dus ook "langs" de gemeente Tholen.

Lees verder
8 november 2023

KIJK TERUG: VREDESSYMPOSIUM OVER ISRAËL EN PALESTINA

Nu de bommen neervallen op Gaza en een grondoorlog begonnen is, lijkt vrede tussen Israël en de Palestijnen verder weg dan ooit.

Lees verder
31 oktober 2023

Wachten bij de bushalte tot je een ons weegt?

Foto: Corrie van der Horst / Corrie van der Horst

Wachten tot je een ons weegt in Zeeland bij de bushaltes... Geen bus meer in alle kernen, is dat de toekomst? Als het aan de SP ligt niet, wij willen juist beter openbaar vervoer!

Lees verder
13 oktober 2023

TEKENEN TEGEN TWEEDELING!

EÉN TEGEN TWEEDELING!

Lees verder
23 september 2023

SP THOLEN ACTIEF

De Thoolse SP is volop actief. Braderieën, huis aan huis, op straat en in de wijken, u kunt op ons rekenen. Acties voor het behoud van goed openbaar vervoer, voor betaalbare boodschappen, tegen armoede en voor een leefbare samenleving. Luisteren naar wat er leeft onder de inwoners en daarmee aan de slag, voor een socialer Tholen, Zeeland, Nederland en Europa. 

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier