h

Nieuws uit 2018

9 oktober 2018

Kruidvat verplaatsen?

Tholen stad wordt verder uitgekleed

B&W kwamen deze week met hetzelfde voorstel om aan het Terreplein in Tholen nog meer winkels toe te staan, dat drie jaar geleden door de gemeenteraad werd afgewezen. Nieuwe argumenten waren er eigenlijk niet, ook niet in een rapport dat in opdracht van het college was geschreven door een bureau. 'Wiens brood men eet, diens woord men spreekt', zei in de Commissie Ruimte Kees Slager (SP) over  de conclusie in het rapport dat het voor de binnenstad niet zo erg is als het Kruidvat vertrekt uit de Kerkstraat naar de nog te bouwen flat 'De Plint' langs het parkeerterrein van het Terreplein.

Lees verder
23 september 2018

Project Samen Doen

De SP fractie heeft schriftelijke vragen gesteld over het project Samen Doen. Voor dit project is een Europese subsidie ontvangen van 1,2 miljoen euro waarvan ruim 400.000 euro door de gemeente Tholen is ontvangen. Over de afwikkeling van dit project en de wijze waarop het geld is besteed zijn kritische vragen gesteld door een inwoner van tholen, dhr. van Winkelen. De antwoorden hierop hebben zo lang op zich laten wachten en bleken dusdanig geformuleerd dat er niet echt duidelijkheid kwam of de gelden nu wel of niet op de juiste wijze zijn aangewend en wat het project de inwoners van Tholen heeft gekost en of het deze uitgaven waard is geweest. De fractie van de SP heeft daarop schriftelijke vragen gesteld om te vragen alle onduidelijkheid weg te nemen en voor eens en altijd aan te geven of alles op de juiste wijze is verlopen en we ons hebben gehouden aan de regeld die behoren bij het aannemen van een dergelijke subsidie.

Lees verder
30 augustus 2018

Braderie

Foto: SP

Het zit veel inwoners van Tholen niet lekker dat het schoolzwemmen een paar jaar geleden (als bezuinigingsmaatregel) is afgeschaft door de gemeente.

Lees verder
13 augustus 2018

Pinautomaat Sint Maartensdijk

RABO-bank belooft SP verbeteringen aan pinautomaat Smerdiek

Lees verder
15 juni 2018

Bouwplannen Poortvliet

Pleegt CU kiezersbedrog?

Lees verder
12 juni 2018

SP op braderie Sint Philipsland

Foto: SP

SP inventariseert de grootste aandachtpunten van Flupland

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier