h

Nieuws uit 2023

8 november 2023

KIJK TERUG: VREDESSYMPOSIUM OVER ISRAËL EN PALESTINA

Nu de bommen neervallen op Gaza en een grondoorlog begonnen is, lijkt vrede tussen Israël en de Palestijnen verder weg dan ooit.

Lees verder
31 oktober 2023

Wachten bij de bushalte tot je een ons weegt?

Foto: Corrie van der Horst / Corrie van der Horst

Wachten tot je een ons weegt in Zeeland bij de bushaltes... Geen bus meer in alle kernen, is dat de toekomst? Als het aan de SP ligt niet, wij willen juist beter openbaar vervoer!

Lees verder
13 oktober 2023

TEKENEN TEGEN TWEEDELING!

EÉN TEGEN TWEEDELING!

Lees verder
23 september 2023

SP THOLEN ACTIEF

De Thoolse SP is volop actief. Braderieën, huis aan huis, op straat en in de wijken, u kunt op ons rekenen. Acties voor het behoud van goed openbaar vervoer, voor betaalbare boodschappen, tegen armoede en voor een leefbare samenleving. Luisteren naar wat er leeft onder de inwoners en daarmee aan de slag, voor een socialer Tholen, Zeeland, Nederland en Europa. 

Lees verder
17 september 2023

Thoolse SP op PrinsjesdagProtest

Foto: Corrie van der Horst / Corrie van der Horst

De Thoolse SP heeft op 17 september deelgenomen aan het SP PrinsjesdagProtest in Den Haag. Bijna 2000 actievoerders lieten zien en horen dat Nederland een sociale koers moet gaan varen. 

Lees verder
5 september 2023

Toch geen aanlegsteiger voor cruiseschepen?

Foto: Corrie van der Horst / Corrie van der Horst

Gaat de gemeente Tholen bijna 2 miljoen besparen? Alle protest lijkt zijn vruchten af te werpen. Het college van de gemeente Tholen gaat een voorstel aan de gemeenteraad doen om af te zien van de aanleg van de steiger voor riviercruiseschepen.

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier