h

Dat viel tegen.......

26 maart 2018

Dat viel tegen.......

De verkiezingen zijn voorbij...........De SP Tholen had net als vele anderen niet gerekend op het verlies van twee zetels. Met een nieuwe partij erbij hadden we een klein beetje rekening gehouden met het verlies van één zetel. Maar dit hadden we niet verwacht. Nu is het zaak de bijna 1000 kiezers de komende vier jaren goed te vertegenwoordigen in de raad en het sociale geluid nog duidelijker naar voren brengen. We zullen veel op straat te vinden zijn om zo de mening van onze inwoners  in de raad te kunnen vertolken. Net zoals wij op jullie rekenen kunnen jullie op ons rekenen. Krista `t Hart en Kees Slager blijven ons vertegenwoordigen in de commissies en Theo Korevaar blijft in de raad. We bedanken de kiezers die ons het vertrouwen hebben gegeven en we zullen er alles aan doen over 4 jaar weer meer mensen achter ons te hebben staan.

Reactie toevoegen

U bent hier