h

Nieuws, september 2023

23 september 2023

SP THOLEN ACTIEF

De Thoolse SP is volop actief. Braderieën, huis aan huis, op straat en in de wijken, u kunt op ons rekenen. Acties voor het behoud van goed openbaar vervoer, voor betaalbare boodschappen, tegen armoede en voor een leefbare samenleving. Luisteren naar wat er leeft onder de inwoners en daarmee aan de slag, voor een socialer Tholen, Zeeland, Nederland en Europa. 

Lees verder
17 september 2023

Thoolse SP op PrinsjesdagProtest

Foto: Corrie van der Horst / Corrie van der Horst

De Thoolse SP heeft op 17 september deelgenomen aan het SP PrinsjesdagProtest in Den Haag. Bijna 2000 actievoerders lieten zien en horen dat Nederland een sociale koers moet gaan varen. 

Lees verder
5 september 2023

Toch geen aanlegsteiger voor cruiseschepen?

Foto: Corrie van der Horst / Corrie van der Horst

Gaat de gemeente Tholen bijna 2 miljoen besparen? Alle protest lijkt zijn vruchten af te werpen. Het college van de gemeente Tholen gaat een voorstel aan de gemeenteraad doen om af te zien van de aanleg van de steiger voor riviercruiseschepen.

Lees verder
3 september 2023

SP Tholen bezocht braderieën

De Thoolse SP heeft deze zomer weer op verschillende braderieën gestaan. Dit jaar met de lokale actie "Wij Steigeren Tegen de Steiger Van 2 Miljoen!" en de landelijke "Terughaalactie" tegen de veel te dure boodschappen van de grootgrutters. 

Lees verder

Nieuws per jaar

U bent hier